Print

​​

  
  
Beskrivelse
System
  
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/AutroMaster.jpgAutroMaster_presentationssystem
PC-baseret overvågnings- og præsentationssystem med farvegrafik - for ét eller flere analoge adresserbare brandalarmsystemer. AutroMaster forbedrer overvågning og drift af brandalarmsystemer med protokollen ASAP.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/Autroprime_brandmandspanel.jpgAutroprime_brandmandspanel
Autroprime brandmandspanel BU-210 kan anvendes til at aflæse alarmer og styre alarmreaktioner fra en specifik detektorzone eller en mindre gruppe detektorzoner.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/Autroprime_informationspanel.jpgAutroprime_informationspanel
Alle systemhændelser og al alarmhåndtering kan overvåges fra Informationspanelet BV-210. De vigtigste hændelser og tilstande vises automatisk i Informationspanelets store og letlæselige display.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/Autroprime_mimikdriver.jpgAutroprime_mimikdriver
Autroprime BUR-200 mimikdriver kan styre op til 32 LEDs (med seriemodstand) til supplerende alarmangivelse på et mimikpanel. BUR-200 Mimikdriveren er endvidere forsynet med 8 overvågede indgange.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/Autroprime_repeater.jpgAutroprime_repeaterpanel
Autroprime repeaterpanelet BS-211 er identisk med Autroprime ABA-centralens betjeningspanel – dog har repeaterpanelet intet numerisk tastatur. Repeaterpanelet kan anvendes til styring og overvågning af alle alarmer og systemfunktioner, men kan ikke anvendes til at konfigurere Autroprime-centralen.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/1X-F_ABA.jpg1X-F_ABA-central
1X-F serien af brandalarmer er enkle at konfigurere, hvilket gør det nemt at installere løsningerne, når det drejer sig om små og mellemstore konventionelle opgaver. De har et attraktivt tidløst design, der pratisk talt passer ind alle steder. Den nemt konfigurerbare enhed understøtter et stort udvalg af konventionelle detektorer og andet tilbehør.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/Autroprime_ABA.jpgAutroprime_ABA-central
Det naturlige førstevalg for mindre og mellemstore installationer. Så snart enheder er installeret og sammenkoblet med Autroprime centralen, konfigureres systemet automatisk baseret på de individuelle data fra hver enkelt enhed på sløjfen. Systemet vil således i løbet af få minutter være fuldt operativt. Yderligere tilpasninger kan foretages, men er ikke nødvendige for at systemet har fuld funktionalitet. Derudover giver Autroprime selv besked om behov for vedligehold, hvilket medvirker til stærkt reducerede driftsomkostninger.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
Autroprime brochure coverAutroprime_brochure
Salgsbrochure Autroprime brandalarmsystem
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
AutroSafe brochureAutroSafe_brochure
Salgsbrochure AutroSafe brandalarmsystem
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/AutroSafe4_ABA.jpgAutroSafe_4_BS-420
AutroSafe interaktive brandalarmsystem er systemet for de store, komplekse installationer. AutroSafe tager bogstaveligt talt sin egen puls. Med AutroSafe SelfVerify teknologien kontrollerer systemet alle detektorer, kabler og tilkoblede enheder fra detektorkammer til alarmudgang. Samtidig verificeres også følsomheden til hver individuel detektor med et kalibreret signal. Denne teknologi giver det sikreste og mest pålidelige system nogensinde - et system, der sikrer optimal detektion 24 timer i døgnet.
Automatiske brandalarmsystemer - ABA
http://www.autronicafire.com/Markets/PublishingImages/Danmark_produkter/AutroMaster_V_brochure_dk.jpgAutroMaster_V_brochure
Salgsbrochure AutroMaster V presentationssystem
Automatiske brandalarmsystemer - ABA

​​​​​