Print

Autronica Group har udpeget Pål Ottesen som Sales and Marketing Director Scandinavia

Pål Ottesen tiltrådte stillingen 1. august 2016 og overtager i praksis posten som daglig leder i Danmark efter Jesper B. Christensen, der har været Autronica Fire and Security Danmarks General Manager siden 2010.


Pål har været ansat på Autronicas hovedkontor i Trondheim, Norge, i 15 år – de seneste 4 år som Sales & Marketing Director Onshore Norway/Sweden. Ansvarsområdet udvides nu til også at omfatte Danmark.


Pål Ottesen udtaler:
”Jeg vil først og fremmest takke Jesper B. Christensen, som har været ansat i 27 år og ydet en kæmpe indsats i udviklingen af selskabet, ikke mindst i sine næsten 6 år som General Manager. Det er naturligvis en stor opgave at overtage efter Jesper, men der er et stort potentiale i Autronica Fire and Security A/S, som jeg fortsat vil arbejde på at realisere. Med virksomhedens dygtige og erfarne medarbejdere, produkter i verdensklasse og stærke kunderelationer, ser jeg meget positivt på fremtiden. Vi arbejder efter mottoet ”VI VÆRNER OM LIV, MILJØ OG VÆRDIER”, og vi tilbyder vores kunder de bedste løsninger inden for brandsikring og sikringssystemer. Jeg glæder mig til denne spændende udfordring.”​​​​