Print

Førende inden for sikring og sikkerhed

​​​​​​​​​​Vi lever efter filosofien: "Når det gælder sikkerhed, går vi ikke på kompromis". Vi repræsenterer nogle af de ypperste tekniske produkter og tilbyder systemløsninger og systemer i alle størrelser. Gennem mere end 100 år har vi løst opgaver af den mest krævende slags, og vores kendetegn er fortsat: fornyelse, kvalitet og service - ikke kun hvad angår produkter, men som en rød tråd gennem hele virksomheden.​


Med mere end 100 års erfaring er vi en af landets førende leverandører inden for brandsikring og sikringssystemer. Inden for brandsikring kan vi levere automatiske brandalarmeringssystemer (ABA), automatiske rumslukningssystemer (ARS) og automatiske lyd- og talevarslingssystemer (AVA). Inden for sikringssystemer kan vi levere kaldesystemer, tryghedsalarmer og overfaldssystemer..


Vi installerer systemer i mange forskellige applikationer, hvor der er behov for og krav om brandsikring og sikringssystemer. Vi har i dag over 5.000 systemer i drift, installeret i et bredt markedssegment, som spænder fra børnehaver, pleje​​hjem og hospitaler til kraftværker, marine- og offshore installationer.


​Vores virksomhed repræsenterer innovation og god service, som afspejles i hele vores værdikæde - lige fra produkter, teknisk support, projektledelse og service til uddannelse og træning i vores samlede produktprogram. Vi betragter vores kunder som partnere; vores mål er, at kunden får den bedste tekniske og mest kosteffektive løsning, der møder det specifikke behov.


​Automatiske brandalarmsystemer - ABA
Ifølge lovgivningen er ABA-systemer i dag et krav, både som automatiske brandalarmeringssystemer og som en del af automatiske varslingssystemer. Vores Autronica produkter opfylder disse krav, og med de nyeste detektorer på markedet sikrer vi en hurtig og pålidelig detektering, bl.a. med SelfVerify teknikken, som dagligt tester følsomhed og kalibrering. Alle Autronica Fire and Security ABA-systemer leveres med åben protokol og kan serviceres af godkendte installatører, der er certificeret i vores systemer.
Varslings- og PA-systemer - AVA
Vores talevarslingssystemer er godkendt i henhold til EN60849, EN54-16 og DBI retningslinie 024. Vores systemer er den hurtige vej til opfyldelse af kravene for talevarsling på skoler og hoteller, i indkøbscentre, supermarkeder, rekreative faciliteter, fabrikker og kontorer, børnehaver og vuggestuer.
LÆS MERE

Specialdetektering

Specialdetektorer sørger for effektiv og fleksibel brandovervågning. Fra standard røg- og varmedetektorer til detektering med aspirations-systemer, optiske linjerøgdetektorer, flammedetektorer, varmefølsomt kabel og detektorer til EX-områder til alle applikationer.

Nødbelysningssystemer

Vi leverer et omfattende utvalg af nødlys og markeringslys til alle installationer - fra små og enkle til store og komplekse.

LÆS ME​RE​

​Stationære ru​mslukningssystemer - ARS
Brandbeskyttelse er vigtig. En brand kan starte i et produktionsområde, et varehus, en kabelgang, et computerrum eller i et kontor. Avanceret udstyr har gjort det muligt at opdage en brand i de allerførste stadier. Vores brandslukningsprodukter er ikke bare designet til at slukke brande automatisk, men også til at minimere følgeskaderne.
Omsorgssystemer FASES UD- SE SIDSTE NYT
For enhver ældre med behov for kaldeanlæg er det væsentligt, at dette er stabilt og pålideligt, ligesom det er vigtigt, at der er servicemulighed døgnet rundt. Vores komplette program omfatter hele spektret fra vagtcentral, nødkaldeanlæg til fast installerede anlæg.
LÆS MERE
​Overfalds- og lokationssystemer
Er du måske alene på arbejdspladsen, eller er der langt til den nærmeste kollega, kan du bruge et overfalds- og lokationssystem, der giver sikkerhed og tryghed. Personlige alarmsystemer fra Autronica Fire and Security er fleksible og kan tilpasses til mange forskellige situationer og arbejdspladser, for eksempel i sundhedsvæsenet, butikker, kontorer, industri, lagerbygninger og jobcentre eller hjemmeplejen.

Autronica Denmark

Hovedkontor
Autronica Fire and Security A/S
Industriholmen 17-19
DK-2650 Hvidovre

+45 36 86 96 00
+45 36 86 96 11 (fax)

info@autronicafire.dk

Afdeling Vest
Autronica Fire and Security A/S
Viborgvej 798
DK-8471 Sabro

+45 36 86 96 00
+45 86 94 92 03 (fax)
sabro@autronicafire.dk


Flere kontakter

 Ledige stillinger

There are no announcements to show.
​AUTRONICA DANMARK PROFILBROCHURE

 

intertek_logo.gif 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.​​​

Indkøbsbetingelser for Danmark


Salgs- og leveringsbetingelser for Danmark

Dansk | English